VOLVER AL INICIO
 
Carta de SefaradNúmeros PublicadosRaíces en RedInicio
 
CULTURA JUDIA EN ESPAÑA
CATALA
ESPAÑOL
DEUTSCH
FRANÇAIS
ITALIANO
ENGLISH
שורשים


Raíces us invita a creuar un pont entre dos móns.

Raíces és una revista jueva de cultura publicada per LIBROS DE SEFARAD, SL, des de 1986. Subscriviu-vos ara i rebeu cada tres mesos la millor informació, articles excellents i una opinió rigorosa sobre la vida cultural jueva a Espanya i al món.

Raíces es dirigeix al públic lector de revistes d'opinió, a estudiosos del judaisme i, especialment, a tots aquells que vulguin conèixer més a fons la cultura sefardita. Les arts, les lletres, la història, la llengua i el pensament juevohispànics són el nostre teritori.

Raíces és l'única publicació espanyola sobre aquests tòpics, i una de les poques en tot el món. Entre els seus collaboradors s'hi troben escriptors i periodistes, així com investigadors i catedràtics en les més diverses disciplines humanístiques: història, literatura, lingüística, ciències socials, arts visuals, música, teatre, filosofia, religió... Tots els articles han estat escrits especialment per a la revista o s'ofereixen en primera traducció al castellà.

Raíces promou un món més tolerant i obre fins als seus límits el cercle d'allò propi, ja sia jueu o espanyol. Si us hi sumeu, accedireu a les claus que us faran comprendre millor el món on vivim.

Subscriviu-vos. Creueu el pont cap a un altre món.

FORMULARIO DE SUSCRIPCION
Raíces - Un puente entre dos mundos
© 2022 - Libros de Sefarad, SL


Para suscribirse
Pedir último número
Ejemplares atrasados
¿Dónde comprar Raíces?